LANGUAGE OPTIONS:

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified 

 Sandviç Panel - Soğuk Oda Panel - Trapez Sac - Akustik Panel - Çelik Çatı Çelik Konstrüksiyon

yyoykem@gmail.com               Skype : yoykem                   Telegram : +90 532 794 49 53  

    • Stoklu Çatı Cephe Sandviç Panel
    • Stokdan Hemen Teslim Çatı Cephe İzolasyon Malzemeleri

Yöykem Çatı ve Cephe Sistemleri - Çelik Konstrüksiyon

LANGUAGE
İkinci El Yapı Malzemeleri
Pencere Güvenlik Sistemleri
Güneş Paneli Uyumlu Sandviç Panel
2023 yılı Sandviç Panelleri Fiyat listesi
Mandralar İçin Sandviç Panel
Peynirhaneler İçin Sandviç Panel
Tereyağı üniteleri İçin DUvar ve Çatı Malzemesi
Tinyhouse Cephe Kaplama
SAĞLIK TESİSLERİ SANDVİÇ PANEL

Anasayfa / Home Page


     Во Турција и типовите на градење, прашањата поврзани со обемот и титулата што треба да се земат пред

   
Ürün Kodu : Во Турција и типовите на граде
Üretici : Во Турција и типовите на граде
Ürün Özellikleri
Во Турција и типовите на градење, прашањата поврзани со обемот и титулата што треба да се земат предвид при утврдувањето. Опис на компанијата, процеси
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Во Турција и типовите на градење, прашањата поврзани со обемот и титулата што треба да се земат предвид при утврдувањето. Опис на компанијата, процеси пред и пост. Финансиски процеси на Технопарк. Консултантски услуги за поддршка на истражување и развој. Центар за истражување и развој и дизајн. Tübitak BİGG процеси.

Инвестиции за поттикнување, Регистрација на патенти за трговски марки, дозволи за работа и престој, стимулации за извоз. Тиркизност, дозволи за увоз, Известување за козметички производи, техничка датотека, консултантски услуги за медицински уреди.

Управување со кризи, мапирање на ризици, институционализација, 468 Консултантски искуства од проекти во 27 сектори. Ние произведуваме скроени витални решенија за компании во вкупно 28 провинции, вклучувајќи ги Измир, Анкара и Истанбул.

Консултантски услуги за стимулирање на инвестиции, консултантски услуги за истражување и развој / Дизајн центар, Косбеб, агенции за развој и консултантски услуги за проекти

Ние нудиме услуги за воспоставување стратегии на институциите, подобрување на нивните процеси, зголемување на нивната конкурентност, конфигурирање на управувањето со перформансите и тимот за продажба и маркетинг.

Консултантски услуги за недвижнини - Вие можете да најдете најсоодветен оглас меѓу стотици илјади реклами за оние кои сакаат да испитаат реклами за куќи и изнајмување куќа.

+90 532 794 49 53 WHATSAAP / TELEGRAM
Vo Turcija i tipovite na gradenje, prašanjata povrzani so obemot i titulata što treba da se zemat predvid pri utvrduvanjeto. Opis na kompanijata, procesi pred i post. Finansiski procesi na Tehnopark. Konsultantski uslugi za poddrška na istražuvanje i razvoj. Centar za istražuvanje i razvoj i dizajn. Tübitak BİGG procesi.

Investicii za pottiknuvanje, Registracija na patenti za trgovski marki, dozvoli za rabota i prestoj, stimulacii za izvoz. Tirkiznost, dozvoli za uvoz, Izvestuvanje za kozmetički proizvodi, tehnička datoteka, konsultantski uslugi za medicinski uredi.

Upravuvanje so krizi, mapiranje na rizici, institucionalizacija, 468 Konsultantski iskustva od proekti vo 27 sektori. Nie proizveduvame skroeni vitalni rešenija za kompanii vo vkupno 28 provincii, vklučuvajḱi gi Izmir, Ankara i Istanbul.

Konsultantski uslugi za stimuliranje na investicii, konsultantski uslugi za istražuvanje i razvoj / Dizajn centar, Kosbeb, agencii za razvoj i konsultantski uslugi za proekti

Nie nudime uslugi za vospostavuvanje strategii na instituciite, podobruvanje na nivnite procesi, zgolemuvanje na nivnata konkurentnost, konfiguriranje na upravuvanjeto so performansite i timot za prodažba i marketing.

Konsultantski uslugi za nedvižnini - Vie možete da najdete najsoodveten oglas meǵu stotici iljadi reklami za onie koi sakaat da ispitaat reklami za kuḱi i iznajmuvanje kuḱa.

+90 532 794 49 53 WHATSAAP / TELEGRAM

 
 
Talep Formu
İsim
Talep Olunan m2
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Uzunluğu
Kalınlığı
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam250
Toplam Ziyaret613143