LANGUAGE OPTIONS:

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified 

 Sandviç Panel - Soğuk Oda Panel - Trapez Sac - Akustik Panel - Çelik Çatı Çelik Konstrüksiyon

yyoykem@gmail.com               Skype : yoykem                   Telegram : +90 532 794 49 53  

    • Stoklu Çatı Cephe Sandviç Panel
    • Stokdan Hemen Teslim Çatı Cephe İzolasyon Malzemeleri

Yöykem Çatı ve Cephe Sistemleri - Çelik Konstrüksiyon

LANGUAGE
İkinci El Yapı Malzemeleri
Pencere Güvenlik Sistemleri
Güneş Paneli Uyumlu Sandviç Panel
2023 yılı Sandviç Panelleri Fiyat listesi
Mandralar İçin Sandviç Panel
Peynirhaneler İçin Sandviç Panel
Tereyağı üniteleri İçin DUvar ve Çatı Malzemesi
Tinyhouse Cephe Kaplama
SAĞLIK TESİSLERİ SANDVİÇ PANEL

Anasayfa / Home Page


     Fabrika Çatı ve Cephe Kaplaması, Tavuk Kümesi Yapımı, Büyük Baş Hayvan Barınaklarının Yapımı

   
Ürün Kodu : 21
Ürün Özellikleri
İstediğiniz Özelliklerlerde Çatı ve Cephe Kaplama,Depo, Fabrika Binaları, Tavuk Kümesi Yapımı Büyük Baş Hayvan Barınaklarının Yapılması.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Çelik Konstrüksiyon Nedir?

Çelik konstrüksiyon yapılar betonarme yapıların sağlayamadıkları avantajları sunan, taşıyıcı sistemin metal kolon ve taşıyıcılar ile oluşturulmasıyla gerçekleştiren yeni nesil, teknolojik bir yapı sistemidir. Uzun vadede kalıcı ve güvenilir hizmet sunan çelik konstrüksiyon yapı teknolojisini özellikle büyük yapılar ve çalışma sahaları için sunan firmamızın çelik konstrüksiyon yapıların avantajları ve kullanım alanları ile ilgili çıkarttığı dökümanı okumak için Neden Çelik Konstrüksiyon sayfamızı ziyaret ediniz.

Çelik Çatı Sistemleri

Çelik çatı hizmetini sorunsuz sunan firmamız, yapılacak çelik çatı hakkında büyük bir tecrübe ve araştırma geçmişine sahiptir. Gerçekleştirdiği referans hizmetlerine bakarakta çelik çatı sektöründeki aktif faaliyetlerini görebilirsiniz. Çelik çatı yapının varolan ağırlığına ek yük oluşturup deprem gibi önüne geçilemez, can ve mal kaybına sebep olacak afetlerde en yüksek dayanıklılığı sağlayan, estetik, kaplama ve çatı görünüm tipine göre daha teknolojik bir şekilde kaliteyi sembolize eden bir çatı çeşitidir. Diğer yapılarda olduğu gibi bina çatı çevresinin üzerine yine çatı görünüm projesinin müşterinin onayladığı biçimde yapılmasıyla elde edilen konstrüksiyon çatı biçimidir. DHN Çelik neden çelik konstrüksiyon çatı daha kaliteli sorusuna özel bir cevap hazırladı. Bunu okumak için Neden Çelik Çatı sayfamızı ziyaret ediniz.

 

Sektördeki Diğer Faal Görevler

 çelik konstrüksiyon ve çatı sektöründe projelendirme hizmetleri, iş öncesi keşif, tasarım ve destek hizmetlerini sunmaktadır. Ayrıca bunun yanısıra araştırma ve maliyet analizi, malzeme, ürün tedariği, şantiye kurulumu, üretim, montaj, anahtar teslim proje hizmetlerinide vermektedir. Çatı sistemleri için çatı analiz raporları, çatı dayanılırlık ve ortam şartlarına göre proje testleri, proje tasarımınıda aktif olarak yürütmektedir. DHN Çelik dilediğiniz taktirde size genç ve dinamik kadrosuyla çatı ve konstrüksiyon hizmetinin verildiği

bölgeye şantiye kurulumuda sağlamaktadır.

 
 
Talep Formu
İsim
Talep Olunan m2
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Uzunluğu
Kalınlığı
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam368
Toplam Ziyaret605106